Skip Navigation Links

ARSUZ, ‘ATATÜRK'E VEFA VALİZİ’NE NELER KOYDU NELER?

Ankara’dan yola çıkarak birçok şehirde okulları gezen ‘Atatürk'e Vefa Valizi’ Projesi’nin Arsuz durağı Konacık İlkokulu oldu.

 ARSUZ, ‘ATATÜRK'E VEFA VALİZİ’NE NELER KOYDU NELER?Web
TV

Arsuz   A+a-

 Ankara/Yenimahalle Dr. Ufuk Ege Anaokulu koordinatörlüğünde, 3 adet valizin yola çıkarak Türkiye'yi dolaştığı ve 3000 öğrencinin öğretmenleri ile hazırladığı Atatürk’e minnet dolu eserleri toplayan projenin ortağı olan Konacık İlkokulu’nun öğrencileri, kalplerindeki Atatürk sevgisiyle O'na sevgilerini, minnetlerini ve özlemlerini dile getirdi.
Türkiye’deki 45 ilde, 103 anaokulu, ilkokul, ortaokulu ve liseden tüm branşlar dâhil 200 öğretmen ve yaşları 3-17 arasında değişen 3 bin öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e vefa için oluşturduğu sevgi çemberinin bir halkası olan Konacık İlkokulu öğrencileri içi minnet dolu valize yerleştirdikleri eserlerle hem Arsuz’un Ata’sına bağlılığını ortaya koydu, hem de valize sadece kendilerinin değil Arsuzlular’ın da Atatürk sevgisini bırakarak, ilçeye büyük bir gurur yaşattı.
Konacık İlkokulu öğretmenlerinden Pakize Bayram ve Kübra Gezeroğlu, ortak oldukları "Atatürk'e Vefa Valizi" projesi ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Atatürk'e Vefa Valizi Projesinin Konusu, "Atatürk ve Atatürk Sevgisi" dir. Amacı; Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen Kurtuluş Mücadelesi’ne duyulan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaşlarındaki öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmaktır. Atatürk'e Vefa Valizi projemiz ile Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleye olan minnetimizi ve Ata’ya sevgimizi öğrenci ve öğretmenlerimizle yaşatan vefa dolu bir okul olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ARSUZ, ‘ATATÜRK'E VEFA VALİZİ’NE NELER KOYDU NELER? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet