Skip Navigation Links

GAZETE TEMSİLCİLERİNDEN BİK MÜDÜRÜ PARLAK’A ZİYARET

İskenderun’da yayınlanmakta olan bazı yerel gazetelerin temsilcileri (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak’ı ziyaret etti.

GAZETE TEMSİLCİLERİNDEN BİK MÜDÜRÜ PARLAK’A ZİYARET

Medya   A+a-

 İskenderun’da yayınlanmakta olan bazı yerel gazetelerin temsilcileri Basın İlan Kurulu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak’ı ziyaret etti. Nezaket ziyareti esnasında ilan yayınlamaya haiz olan gazetelerin son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ve Vatan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdurrezzak Nazlı ile Antakya’da Basın İlan Kurulu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak’ı ziyaret ettiler.
 
Ziyaret sırasında gazetelerin ilan durumu ve son günlerde daha da ağırlaşan maddi krizin gazetelere yansıması konuları görüşüldü.
 
BİK Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, gazetelerin yayın hayatlarını sürdürebilmesi konusunda her türlü desteği vermeye çalıştıklarını kaydederken, gazete temsilcileri de Müdür Parlak’ın bu konudaki samimiyetine ve çabalarına teşekkür ettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet