Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Kampanya Ukrayna'lı Kardeşlerimiz İçin

İskenderun’da yaşayan Ukraynalı gelinlerin başlattığı Ukranya’ya yardım kampanyasına destek verdi.

Bu Kampanya Ukrayna'lı Kardeşlerimiz İçin

Gündem   A+a-

 Ukraynalı Ankara Büyükelçiliği ve İskenderun Kaymakamlığı’ndan alınan resmi izin ile İskenderun’da yaşayan Ukraynalı gelinlerin başlattığı Ukraynya’ya yardım kampanyasına destek verdi.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nden Ukrayna’ya yardım eli uzandı. Dernek üyesi kadınlar, Ukrayna’ya yardım için İskenderun Sağlık Parkında kurulan standı ziyaret ederek; ilkyardım malzemesi, çocuk bezi ve çocuk maması yardımında bulundu.
Tüm kadınların savaşların olmadığı bir dünya özlemi olduğu belirten İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Dernek başkanı Zeynep Çakmaklı, savaştan en çok zararı kadın ve çocukların gördüğünü belirterek, İskenderun’da yaşaman Ukraynalı gelinlerin başlatmış olduğu yardım kampanyasına biz de dernek olarak destek vermek istedik. Savaşın yaralarının sarılmasına katkımız olsun diye Ukrayna’da zarar görenlere ulaştırılmak üzere; ilkyardım malzemesi, çocuk bezi ve çocuk maması yardımı yaptık.” diye konuştu. Ukraynalı kadınlar, “Sokakta bir kedinin köpeğin bile yaralandığını görmek yüreğimizi acıtıyor. Savaşta insanlar ölmesin, mağdur olmasınlar. Biz kadınlar olarak savaş istemiyoruz.” Diyerek yapılan yardımlardan dolayı İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Dernek üyelerine teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş