Skip Navigation Links

ARSUZ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ, İGEV VE ATSİAD’I ZİYARET ETTİ

Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İGEV ve Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

 ARSUZ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ, İGEV VE ATSİAD’I ZİYARET ETTİ

Gündem   A+a-

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Güney Eğitim Vakfı ve Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.
Vakıf binasında gerçekleşen ziyarette Arsuz İş insanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini Vakıf Başkanı Mithat Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, eğitim için yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ve bu konuda tüm hayırseverlerimiz ile işadamlarımıza büyük sorumluluklar düştüğünü, ARİAD olarak İGEV ile ortak projelere de imza atmak istediklerini dile getirdi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Mithat Barutçu ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Başkan Barutçu, “Eğitim alanında yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Önümüze koyduğumuz hedefler var. Eğitim vakfımızı daha iyi yerlere taşımak, verilecek burs sayısını arttırmak, kurum ve kuruluşlarla sürekli dirsek temasında olmak, yeni projeler üretmek en öncelikli görevlerimiz olacaktır” diye konuştu.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısı yaparak yeni başkan ve yönetim kurulunu seçen Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Arsuz İş insanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, ATSİAD’ın yeni başkanı seçilen Mithat Ceritbinmez ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.
Başkan Ağır, bölgemizin kalkınmasına katkı sunabilecek projeleri hayata geçirebilmenin gayreti içerisinde olacaklarını, ARİAD ve ATSİAD’ın güç birliğiyle bunu başaracaklarını söyledi.
Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Toplantıda, bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmelerde ele alındı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretler günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet