Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA ÇEVRE BİLİNCİ SEMİNERİ

Temel Eğitim Kurumlarında doğaya ve çevreye olan bilincin geliştirilmesi amacıyla Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun da katılımıyla bir seminer

TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA ÇEVRE BİLİNCİ SEMİNERİ

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol’da ilk ve ortaöğretim alanında faaliyet gösteren Temel Eğitim Kurumlarında doğaya ve çevreye olan bilincin geliştirilmesi amacıyla Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun da katılımıyla bir seminer verildi.
 
Temel Eğitim Kurumlarında gerçekleşen seminere Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun bileşenleri ile platform sözcüsü Bahadır Amaç ve Dörtyol Gazeteciler Cemiyetinin üyeleri iştirak etti.
 
Temel Eğitim Kurumları öğrencisi Zeynep Erva Çoşkun seminer öncesi bir konuşma yaparak, İlk kurşun kültür ve sanat festivalinde standları gezerken Bahadır Amaç ile karşılaştığını ve Amanos dağlarında alçı ve grafit ocağı yapılmak istendiğini ondan öğrendiğini belirtti ve buna karşı çıkmak adına okulunda bir etkinlik yapmayı arzuladığını belirtti. Bu arzusunu bu gün gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Çevrenin korunması için herkese sorumluluk düştüğünü söyledi.
 
Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun bileşenleri ile platform sözcüsü Bahadır Amaç Temel Eğitim kurumlarındaki sınıfları gezerek öğrencilere bilgilendirme yaptı.
 
Program çekilen hatıra fotoğrafları ile tamamlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar