Skip Navigation Links

İskenderun TOKİ’den Hatsu İsyanı ! Başkan Savaş Duy Bizi …

Yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı Bin 55 konutun bulunduğu İskenderun Düğünyurdu TOKİ konutlarında su sorunu büyük bir krize neden oldu.

İskenderun TOKİ’den Hatsu İsyanı ! Başkan Savaş Duy Bizi … Web
TV

Gündem   A+a-

Defalarca söz verilmesine rağmen Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu tarafından devri alınmayan Toki konutlarında su kesintilerine isyan eden vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş’a seslenerek, “Özellikle pandemiyle mücadelede hijyen vurgusu yapıldığı bir dönemde, Hatsu’nun su sorununu çözmemesini anlayamıyoruz. Kendisi de bir tıp doktoru olan Başkanımız Doç Dr Lütfü Savaş’ın bir talimatıyla Hatsu’nun sorunumuzu çözeceğine inanıyoruz. “ dediler.
Toki Düğünyurdu Konutları Müdürü Abdulkadir Sun da, vatandaşların isyan ve talebinin artık karşılık bulması gerektiğini belirterek, Bin 55 konutun abonelik işlemlerinin Hatsu için bir gelir anlamına geldiğini hatırlatarak, müteahhit firma ile Hatsu arasındaki tartışmadan vatandaşın mağdur olduğuna vurgu yaptı.
Covid 19 salgını nedeniyle hijyenin önemine vurgu yapan Abdulkadir Sun, halk sağlığının bu kadar önemli olduğu bir dönemde Hatsu’nun bu sorunu çözmesi gerektiğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun TOKİ’den Hatsu İsyanı ! Başkan Savaş Duy Bizi …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet