Skip Navigation Links

Farkınız Olsun İstiyorsanız; Re-Woo Design By.Burcu Turhan

Arsuz’da hizmete giren Re-Woo Design By.Burcu Turhan, farklı tasarımlarla ev ve işyerlerinizde dekorasyonu farklı kılacak ürünlerle hizmete girdi.

Farkınız Olsun İstiyorsanız; Re-Woo Design  By.Burcu Turhan Web
TV

Arsuz   A+a-

Ev hanımı iken gittiği kursta edindiği tecrübe, bilgi ve birikimle meslek sahibi olan Burcu Turhan’ın el emeği göz nuru ahşap dekorasyon ürünlerinden oluşan Masif Ağaç Masalar, Epoksi Tasarım Ürünlerin yer aldığı Re-Woo Design By.Burcu Turhan mağazası Arsuz Gözcüler Mahallesi yolu üzerinde hizmete girdi.
Ofis&Ev Dekorasyonu ve Restorant&Cafe Dekorasyonunda farklı tasarımlar sunan Re-Woo Design By.Burcu Turhan, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkan Vekili Hamdan Demirkan, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Emin Turhan ve aile dostlarının katıldığı kokteylli açılışla hizmete girdi.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Belediye Başkan Vekili Hamdan Demirkan ile davetlilere Masif Ağaç Masalar, Epoksi Tasarımları hakkında bilgiler aktaran Burcu Turhan, ev ve işyerlerinde farklı dekorasyonlara imza atmak adına böyle bir yatırım yaptıklarını söyledi.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, kadınların işhayatında söz sahibi olmalarının üretime yönelmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, Türkiye’nin her alanda üreten gücünü ortaya koyması gerektiğini söyledi.
Burcu Turhan ve ailesini tebrik eden Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, meslek edindirme kurslarının sonuçlarını görmenin mutluluk verici olduğuna dikkat çekti ve her yeni işletmenin ekonomiye kattığı katmadeğerin önemine dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farkınız Olsun İstiyorsanız; Re-Woo Design  By.Burcu Turhan  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet