Skip Navigation Links

Lineadecor Kurtoğlu Farkıyla İskenderun’da …

Türkiye’nin lider mutfak markası Lineadecor yüksek ürün ve hizmet kalitesiyle her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor.

Lineadecor Kurtoğlu Farkıyla İskenderun’da …Web
TV

Ekonomi   A+a-

Lineadecor, tasarımlarında modüler mutfağın olanaklarını genişletip, kişiye özel ihtiyaçlara cevap verebilmeyi, mutfakta farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik alarak hazırladığı birbirinden şık tasarımlarını Türkiye’nin 67 noktasında, yurt dışında ise ABD, Pakistan, KKTC, Azerbaycan, Irak, Almanya, İngiltere başta olmak üzere 24 satış noktasında yer alan satış noktalarında sergiliyor.
 
Lineadecor’un birbirinden şık mutfaklarının sergilendiği İskenderun mağazası tam 20 yıllık bir geçmişe sahip. Baştan aşağı yenilenen mağazası ile müşterilerinin karşısına çıkan Lineadecor, İskenderun Süal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Ali ve Süleyman Kurtoğlu yönetiminde sahil şeridinde hizmet vermeye başladı.
Tüm siyasi partilerin milletvekili, belediye başkanı ve ilçe başkanları ile yöneticileri, işdünyasının temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği Lineadecor mağaza açılışına; Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ile Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Arsuz Belediye Başkan Vekili Hamdan Demirkan, AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Güven ile MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş, Lineadecor satış ve pazarlama yöneticileri ve daha çok sayıda aile dostu katıldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yatırım yapan Kurtoğlu ailesini yaptıkları konuşmalarda tebrik ettiler.
Lineadecor mutfakları, ahşap sektörünün deneyimli firması Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş. tarafından üretiliyor. 1991 yılında faaliyete başlayan Dekor Ahşap, üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli artırarak modüler mutfak sektörünün gelişiminde öncü rol oynuyorr.
Samandıra'da kurulan fabrika, belirlenen hedefler doğrultusunda 2006 yılı itibariyle taşınarak, Gebze'de son derece modern bir üretim tesisine dönüştürülmüş ve yıllık üretim kapasitesi 25.000 adete ulaştır. Lineadecor mutfakları bugün Gebze'de 30.000 m2 alana sahip üretim tesislerinde, en son teknolojilerle ve modern bir anlayışla üretiliyor.
Lineadecor marka mutfak mobilyaları hem seçkin inşaat projelerinde tercih edilerek, hem de Türkiye'nin her bölgesinde ve çok sayıda noktada hizmet veren yetkili satıcıları aracılığıyla kullanıcısının beğenisine sunulmaktadır. Türkiye'nin en önemli mutfak markası olmasının yanında Lineadecor mutfakları, Orta ve Yakın Doğu'dan, Avrupa ve Amerika'ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde sayıları her geçen gün artan yetkili satıcıları aracılığıyla müşterileriyle buluşuyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lineadecor Kurtoğlu Farkıyla İskenderun’da … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet