Skip Navigation Links

İSTE Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağı açıldı

İskenderun Teknik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağının açılışı, törenle gerçekleştirildi.

İSTE Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağı açıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağının açılışı, ilçe protokolü, katkı verenler, iş insanları ve davetlilerin katıldığı törenle gerçekleştirildi.
 
İSTE Merkez Yemekhane Mutfağı da aynı zamanda hizmete açıldı. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, İşinsanı Nuri Üysen, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ile çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği açılışta, gastronomi öğrencilerinin hazırladığı yiyecekler, katılımcılara ikram edildi.
 
Açılış öncesi İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, 2021 yılı içerisinde yaptıkları çalışmaları slayt eşliğinde anlattı. İSTE Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen sunumda, akademik ve idari çalışmalar, ağaçlandırma, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, laboratuvar çalışmaları, etkinlikler, akademik başarıları hakkında ayrıntılı bilgiler aktaran Rektör Depçi; “2021 yılı içerisinde üniversitemizin tüm bileşenleri, gerek akademi, gerek idari personelleri, tüm şehrin emekçileri ile beraber olarak, özellikle çok değerli iş adamlarımız, tüm protokolümüz ile birlikte yapmış olduklarımızı sunum şeklinde hazırladık. Biz yeni bir üniversiteyiz, gelişim zaman alır. Bürokratlarımızın, siyasilerimizin, bölge halkımızın desteğiyle gelişmeye, büyümeye devam ediyoruz. Desteklerinden ve katkılarından dolayı, bürokratlarımıza, siyasilerimize, iş insanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
İSTE Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağı açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet