Skip Navigation Links

İskenderun Hakettiği Yere Gelmeli …

Av Cihan Önal, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İskenderun Hakettiği Yere Gelmeli  …

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday olmak için yola çıkan Av Cihan Önal, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Genç ve dinamik ekiple İskenderun’u hakettiği noktaya getirmek için belediye başkanlığına talip olduğunu beiirten Av Cihan Önal, toplumun tüm kesimlerinin teveccühünü kazanmış, eser belediyeciliğinin yanısıra sosyal ve kültürel dokuyu zenginleştirecek hizmetler yapmak istediğini söyledi.
Üreten bir bölgede zenginliğin tabanda hissedildiği ve halkın refah içinde yaşadığı, işsizliğin en asgari düzeyde olduğu mutlu bir İskenderun için belediye başkanlığına talip olduğuna vurgu yapan Av Cihan Önal, bölgede faaliyet gösteren sanayi tesislerinin kent ekonomisine katkısını da azami seviyeye getirmek arzusunda olduğunu ifade etti.
Başta Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri ve tabanı olmak üzere, diğer siyasi partilerin tabanından da teveccüh görmenin mutluluğu ve özgüveniyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Av Cihan Önal, ortak aklın hakim olduğu bir yönetim anlayışının yanısıra, genç ve dinamik bir kadroyla hizmet üretmek amacında olduğuna vurgu yaptı.
 
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanlığı yolunda Av Cihan Önal ve arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet