Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Türk Sanat Müziği Severle Bu konserde Buluştu”

Deniz Çağdaş Musiki Derneği tarafından Ekrem Özpolat Anısına Türk Sanat Musikisi Konseri Düzenlendi

“Türk Sanat Müziği Severle Bu konserde Buluştu”

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneği tarafından Ekrem Özpolat anısına Türk Sanat Musikisi konseri düzenlendi.
 
İskenderun Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen Konseri şef Sevil Oğuz yönetti.
 
Türk sanat müziğine gönül verenler İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneği tarafından düzenlenen konsere yoğun ilgi gösterdiler.
 
Konserde, Türk Sanat müziği eserleri koro ve sola halinde seslendirildi.
 
Konsere Türkiye Musiki Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı Osman Ergen, Denetmen Mustafa Aydemir, Adana Öğretmenler Korosu Şefi Faik Kasapoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Can Teymur ve Türk Sanat müziğine gönül veren halk topluluğu katıldı.
 
Pandemi nedeniyle uzun süredir konser veremeyen İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneği, üyeleri yoğun bir çalışma temposunun ardından verdikleri konserle davetlilere unutulmaz bir konser sundular.
 
Konser sonunda ise, derneğe katkı veren kurum, kuruluş ve STK temsilcilerine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuseyirli tarafından plaket takdim edildi.
 
Gecenin finalinde is duygu dolu anlar yaşandı. İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneği Başkanı Mehmet Kuseyirli geçtiğimiz yıl vefat eden Ekrem Özpolat’ın eşine de plaket takdim ederek, “Ekrem Abimiz her zaman gönlümüzde ve hiç unutmadık. Mekanı Cennet olsun” derken, Ekrem Özpolat’ın eşi Afag Özpolat ise; “Eşim sanat müziğine aşıktı. Her daim gönlünde ve aklında sanat müziği vardı. Bu gece benim için çok ayrı bir gece ve çok duygu yüklüyüm. İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneğine ve tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Konsere gelen davetlilerde Ekrem Özpolat’ın eşi Afag Özpolat’ı alkışladılar. Konser çiçek takdimi ile son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar