Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ KAYMAKAMLIĞI’NDAN BİR İLK

BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN AİLELERE “TÜP BEBEK” DESTEĞİ

ARSUZ KAYMAKAMLIĞI’NDAN BİR İLK

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, ilçede ikamet eden ve çocuğu olmayan ihtiyaç sahibi ailelere tüp bebek tedavisinde gerekli desteği sağlayacak olan ‘Tüp Bebek Tedavi Desteği’ projesi kapsamında Palmiye Hastanesi ile protokol imzaladı. Çocuk özlemi çeken ve maddi durumu olmadığı için tedavi masraflarını karşılayamayan vakıf üyesi ailelere umut olacak proje ile Arsuz Kaymakamlığı ilçede bir ilki gerçekleştirecek.
Arsuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nin girişimiyle hayata girecek olan ve maddi imkânı olmayan aileleri çocuk sahibi yapmayı amaçlayan ‘Tüp Bebek Tedavi Desteği’ projesi protokolüne heyet adına Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Palmiye Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Genel Koordinatörü Berna Gül imza attı.
Mütevelli Heyeti Toplantısı’nda gerçekleşen imza töreninde hayata girecek olan sosyal sorumluluk projesinin önemine değinen Arsuz Kaymakamı Gökpınar, “İlçemizde ikamet eden ve normal yollarla bebeği olmayan ailelerimize umut olmak ve vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla imzaladığımız protokolle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfımızca ailelerimize Palmiye Hastanesi’ndeki tüp bebek tedavi masraflarında maddi destek sağlanacak. Projemize başvurular bizzat vakfımıza yapılacak. Projemiz sayesinde bebekleriyle mutlukları perçinlenecek ailelerin mutluluğu bizlerin de mutluluğu olacak. Bu projede emeği geçen vakıf personelimize ve desteklerinden dolayı Palmiye Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Genel Koordinatörü Berna Bal hanımefendiye çok teşekkür ederim” dedi.
Palmiye Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Genel Koordinatörü Berna Bal da böyle bir sosyal sorumluluk projesinde paydaş olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Arsuz Kaymakamlığımız ile birlikte hayata geçireceğimiz proje kapsamında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Projenin paydaşlarına ve Arsuz Kaymakamımız Sayın H. Hasan Gökpınar’a hassasiyetlerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar