Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun OSB Gurur Kaynağımız Oldu

İSKENDERUN OSB 812 MİLYON 181 BİN DOLAR İHRACAT RAKAMLARI İLE GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU

İskenderun OSB Gurur Kaynağımız Oldu

Ekonomi   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte, İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, OSB Başkanı Erol Ayhan Tosyalı ve yönetim kuruluyla sanayi bölgesi konusunda istişarelerde bulundu.
 
Üretim kalemlerini ağırlıklı olarak; İnşaat Çeliği, Boru, Profil, Elektrik Enerjisi, Makine İmalatı ve Otomotiv Filtresi imalatları oluşturan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi, yeniliklerin daima öncüsü olmayı sürdürüyor.
 
AYHAN TOSYALI, ‘BİRLİKTE ÜRETMEYE VE BERABER BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Kurulduğu günden bu yana büyüme ivmesinden hiç bir şey kaybetmeyen ve gücüne güç katan İskenderun 1. OSB’nin Türkiye’nin ekonomik büyümesine olan katkılarından dolayı gururlandığını aktaran AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “6 bin kişinin istihdam edildiği dinamik yapısı ile bölge ve ülke ekonomimize önemli değer katan İskenderun OSB’miz 812 milyon 181 bin 755 Dolar ihracat rakamları ile gurur kaynağımız oldu” dedi.
 
OSB Başkanı Erol Ayhan Tosyalı, ziyaretlerinden ötürü heyete teşekkür ederek, 2022 yılında üretime dayalı büyümenin devam edeceğini belirtti. Tosyalı, “İnşallah 2022 yılında da birlikte üretmeye ve beraber büyümeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret programına AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve AK Parti Hatay il yönetim kurulu üyesi Bülent Özer de eşlik etti.
 
Heyet daha sonra İskenderun Teknik Üniversitesi’ne geçerek, Rektör Prof.Dr. Tolga Depçi’yi ziyaret etti.
Ziyarette, üniversitede yapılan çalışmalar yerinde incelendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş