Skip Navigation Links

Hatay Dişhekimleri Odası’ndan Bilimsel Toplantı

Hatay Dişhekimleri Odası olarak Şubat ayının ilk bilimsel toplantısını 5 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdik.

Hatay Dişhekimleri Odası’ndan Bilimsel Toplantı

Sağlık   A+a-

 Oda hizmet binasındaki etkinliğe serbest çalışan meslektaşlarımızın yanı sıra ağız ve diş sağlığı merkezinde ve HMKÜ Dişhekimliği Fakültesi'nde görevli meslektaşlarımız da yoğun ilgi gösterdi. Pandemi koşulları nedeniyle katılımcı sayısının sınırlandırıldığı bilimsel toplantıya 100’e yakın dişhekimi katıldı.
 
Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan değerli hocalarımız, mesleğimizdeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştılar.
Eğitim seminerine katılan hocamız Prof. Dr. Mustafa ZORTUK, (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı) “ İmplant Üstü Restorasyonlarda Başarı Anahtarı: Oklüzyon" konusunda sunum yaparken Doç.Dr. Fariz SALİMOV (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı) ise "İmmediat İmplant Gerçekleri' konulu sunumunu yaptı.
 
Sunumlarının bitiminde değerli hocalarımız Prof. Dr. Mustafa ZORTUK'a ve Doç.Dr. Fariz SALİMOV'a vermiş oldukları bilimsel katkılarından dolayı plaket verildi.
 
Pandemiye rağmen bilimsel toplantımıza yoğun katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza ve Kral Diş Deposu - Dio İmplant'a teşekkür ederiz.
 
Yönetim Kurulu Adına
Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı
Dişhekimi Nebil Seyfettin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet