Skip Navigation Links

İskenderunspor Sahipsiz Kaldı

İskenderun’un sahipsiz olduğu bu kez tam anlamıyla tescillendi. Kentin takımı olan İskenderunspor bir haftadır antrenmanları para alamadıkları i

Spor   A+a-

İskenderun’un sahipsiz olduğu bu kez tam anlamıyla tescillendi. Kentin takımı olan İskenderunspor bir haftadır antrenmanları para alamadıkları için çıkmıyorlar. Gurubunda liderin üç puan gerisinde olan İskenderunspor’un bu hafta alacağı bir galibiyet ya da bir puan şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlayacak durumda iken futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesi ile takım tam bir haftadır antrenmanlara çıkmıyor.
Sezon öncesi yapılan olağan üstü kongre öncesinde birçok oda Başkanları ve sivil toplum örgütleri iskenderunspor7a destek çıkacaklarını medya karşısında deklare etmelerine rağmen şu anda takımın bu durumuna Gözlerini kapamaları ve kulaklarını tıkamaları taraftarlardan ciddi tepki alıyor.
Yapılan kongrede 22 kişinin yönetimde olması nedeni ile tüm kamuoyu bu yönetime çok sevinmiş ve maddi sıkıntıların olmayacağına inanmıştı.
Ancak yaşanan gelişmeler Başta Basın mensupları olmak üzere tüm İskenderunluları hayal kırıklığına uğrattı.
Yönetimde çok az sayıda kişi takımla ilgilenirken diğer yöneticilerin hiçbir şekilde arayıp sormaması herkesin tepkisini alıyor.
İskenderun Belediyesi Duymuyor ve görmüyor.
Yaşanan bunca olaya kulak tıkayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf civelek’e de çok ciddi tepki var iskenderunspor’un hiçbir zaman yanında olmadığını söyleyen taraftarlar ise bu kentin ismini taşınan bu takıma kim nasıl ve ne zaman sahip çıkacaklar diye açıklamalar yaptılar.
Bu güne kadar iskenderunspor’a iş adamı Nuri Üysen, Mustafa Baştuğ, Sedat Uysal, Müfit Tennioğlu levent yılmaz gibi isimlerin bire bir ilgilendikleri tüm kamuoyu tarafından yakından görülürken diğer yönetim kurulu üyelerinin ise takımın bu duruma kulak tıkamaları taraftarların tepkisini alıyor.
Yaklaşık bir haftadır iskenderunsporlu futbolcular antrenman yapmıyor ve şu ana kadar hiçbir yönetim kurulu üyeleri ise futbolcuların yanına giderek derdiniz ne neden böyle yapıyorsunuz diyen kişilerin olmadığı söyleniyor.
Kulüp başkanı Sedat Uysal ise bankadan çıkacak olan kredi için mücadele ederken yaşanan sıkıntıların da giderilmemesi sorunları daha da derinleştirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet