Skip Navigation Links

Gökpınar Zeytindalı Derneği Eğitim Gönüllülerini Buluşturdu

Gökpınar Zeytindalı Derneği, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği başarısını öğrenci bursu vererek sürdürüyor.

 Gökpınar Zeytindalı Derneği Eğitim Gönüllülerini Buluşturdu

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde 2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Gökpınar Zeytindalı Derneği, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği başarısını öğrenci bursu vererek sürdürüyor.
İskenderun ve Arsuz’da yaşayan Gökpınar ailesi bireyleri ile birinci derece yakınlarının üye olduğu Gökpınar Zeytindalı Derneği, düzenlediği gecede elde ettiği geliri ekonomik durumu yetersiz üniversite öğrencilerine burs olarak kullanacak.
Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, STK’ların başkan ve yöneticileri ile bölge halkını biraraya getiren Gökpınar Zeytindalı Derneği dayanışma gecesi, üniversite öğrencilerine burs imkanı sunmayı amaçlaması nedeniyle de eğitim gönüllülerini mutlu eden bir organizasyona dönüştü.
Gecede yaptığı konuşmasında Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin misyon ve vizyonunu ortaya koyan Başkan Yusuf Gökpınar, bölgede sosyal sorumluluklarının farkında, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına katkı sunan bir yapıya kavuşturmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, katılım sağlayan, destekleyen, katılamayıp öğrenci bursu olarak katkı sunan tüm gönüldaşlarına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet