Skip Navigation Links

Samandağlılar kahvaltıda buluştu

İskenderun Samandağlılar Derneği üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler.

Samandağlılar kahvaltıda buluştuWeb
TV

Yerel   A+a-

İskenderun Samandağlılar Derneği (İSSAD), sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla üyelerini kahvaltıda buluşturdu. Hafta sonu Arsuz-Karaağaç deniz Sahilinde, Soğuk Hava mevsimin yaşandığı bir günde Çamlıyer Restoranttın kapalı salonunda, düzenlenen kahvaltıya Samandağlılar Derneğinin Üyeleri aileleriyle birlikte katılarak kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlama amacıyla düzenlenen kahvaltılı programında biraraya geldi.
 
Yaşanan pandemi ardından Samandağlı üyelerle iki yıl aradan sonra biraraya geldiklerini belirten, Süleyman Miçooğulları '' Normalleşme sürecinde bir araya gelme fırsatı bulabildik. Üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik artarken, ailelerimiz de birbirini tanıma şansını yakaladı'' dedi. “Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantımıza katıldığınız için hepinize yönetim kurulum ve şahsım adına hepinize teşekkür ederiz. Derneğimizin amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyeler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, Samandağı kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak için dernek olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerimizden biri de yıl da bir kez de olsa hep birlikte kahvaltıda bir araya gelmektir. Burada amacımız hep beraber kaynaşmak, bir arada olmak bu birlikteliği sağlayabilmektir. Sizleri bir arada görmekten dolayı mutluyuz, onurluyuz. .
Dernek olarak sosyal faaliyetlere de büyük önem vermekteyiz. Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya Derneğin Kurucu Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samandağlılar kahvaltıda buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet