Skip Navigation Links

Fenerbahçeliler Derneğimizden 'Kan ve Kök Hücre Bağışı’ kampanyası

İskenderun Fenerbahçeliler Derneğimizden 'Kan ve Kök Hücre Bağışı’ kampanyası

Fenerbahçeliler Derneğimizden 'Kan ve Kök Hücre Bağışı’ kampanyası

Gündem   A+a-

 İskenderun Fenerbahçeliler Derneğimiz, minik Miraç Ata ve diğer ihtiyaç sahipleri için 'Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası' başlattı.
 
İskenderun Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen kampanyaya İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile çok sayıda taraftar da katılım sağladı.
 
Kampanya ile ilgili konuşan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, “İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak Miraç Ata’nın kök hücre bağışı için toplandık. Kök hücre bağışı çok zor bir prosedür değil. Sadece kan bağışı şeklinde yapılıyor. Herhangi bir kişiye uyduğu zaman devlet tarafından size başvuruluyor. Kabul ederseniz o kişinin hayatını kurtarıyorsunuz. Kök hücre farkındalığını oluşturmak için İskenderun Kızılay Kan Merkezi Müdürümüz Dr. Cesur İnan ile birlikte böyle bir oluşum planladık. Dernek üyelerimizin hepsi sağ olsun koşa koşa geldiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fenerbahçe zor zamanlar için vardır. Fenerbahçe en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bütün dernek üyelerime ve bu kampanyaya destek olan bütün İskenderun halkına teşekkürlerimi sunuyor, herkesi kan ve kök hücre bağışına davet ediyorum.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet