Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fuat Tosyalı'ya Çok Önemli Bir Görev Daha

FUAT TOSYALI DEİK/Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı ve DEİK/Türkiye-Senagal İş Konseyi Başkanı oldu

Fuat Tosyalı'ya Çok Önemli Bir Görev Daha

Ekonomi   A+a-

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun 2021 Yılı İş Konseyleri Seçimli Olağan Genel Kurulları’nda DEİK/Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı ve DEİK/Türkiye-Senagal İş Konseyi Başkanı olarak seçildi.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2021 Yılı İş Konseyleri Seçimli Olağan Genel Kurul ve Ticari Diplomasi Ödülleri Töreni, DEİK Başkanı Nail Olpak ev sahipliğinde, T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un teşrifleriyle 15 Ocak 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Daha önce 3 dönem boyunca DEİK/Türkiye-Cezayir İş Konseyi Başkanı olarak görev yapan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, DEİK/Türkiye-Senegal İş Konseyi Başkanı ve DEİK/Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı seçildi.
Yeni dönem ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Fuat Tosyalı; “Afrika kıtası ile siyasi ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi son yıllarda Türkiye’nin uluslararası stratejisinde önemli bir yere sahip ve bunun olumlu yansımalarını da her geçen gün görüyoruz. Bu strateji doğrultusunda DEİK bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye-Afrika İş Konseylerimiz, Afrika ülkeleriyle karşılıklı ilişkileri geliştirme ve ticaret hacmini artırma hedefi doğrultusunda önemli katkılar sağlıyor. Yeni seçilen İş Konseyi Başkanlarımızın hepsinin o ülkelerde faaliyet gösteren iş insanları arasından seçilmiş olması çok kıymetli. Yaşanan salgına rağmen hiçbirimiz Afrika’dan kopmadık, yatırımlarımıza ve ilişkilerimizi geliştirmeye devam ettik. Yeni bir heyecan ve yeni bir şevk ile yeniden ‘Bismillah’ diyoruz. Çok başarılı bir dönem geçireceğimize gönülden inanıyorum” dedi.,
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar