Skip Navigation Links

HATAY ŞELALESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ NEDEN DURDURULDU?

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Şelalesi çevre düzenlemesi projesinin durdurulmasını Meclis gündemine taşıdı.

HATAY ŞELALESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ NEDEN DURDURULDU?

Gündem   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Şelalesi çevre düzenlemesi projesinin durdurulmasını Meclis gündemine taşıdı. TBMM Genel Kurulu'nda konuşan CHP'li Güzelmansur şunları söyledi:
 
"Harbiye'yi Türkiye'de bilmeyen yoktur. Harbiye'nin yemek kültürünü, mezelerini, künefesini bilmeyen yoktur. Harbiye'nin ünlü şelalelerini de bilmeyen yoktur. Harbiye Şelalesi'nin çevre düzenlemesini yapmak için Hatay Valimizin çağrısıyla Büyükşehir Belediyesi, DOĞAKA ve Devlet Su İşleriyle bir sürü toplantılar yaptık. Bu toplantılara muhalefet ve iktidar milletvekili katıldı. Hatay şelalelerinin çevre düzenleme projeleri çizildi ve yapım protokolü imzalanması için Hatay Milletvekili olarak da davet edildik. Her şeye "Tamam" denildi. Ama ne hikmetse bu protokol imzalama -davet yapılmasına rağmen- son anda iptal edildi. Buradan AK PARTİ milletvekillerine soruyorum: Son anda bu protokolü imzalama töreni neden iptal edildi? Verdiğiniz müjdelere ne oldu? Harbiye halkıyla dalga mı geçiyorsunuz? Defne halkına, Hatay halkına gördüğünüz reva mı bu mu?"
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet