Skip Navigation Links

Ersin Faikzade’den Prenseslerin Dünyası Bu Kez Farah Pehlevi …

Ersin Faikzade'nin İlk romanı Prenses Süreyya romanı ülke genelinde o kadar çok sevildi ki,

Ersin Faikzade’den Prenseslerin Dünyası  Bu Kez Farah Pehlevi …Web
TV

Gündem   A+a-

nerdeyse her gün Türkiye'de whatsapp mesajlarında Prenses Süreyya'nın videoları paylaşılıyor.
Sosyal medyada en çok dolaşan videolar bugünlerde Prenses Süreyya ve Farah Diba videoları Süreyya'nın muhteşem başarısı ile yazarlık kariyerinde yükselişe geçen Ülkemizin sevilen ses sanatçısı Ersin Faikzade şimdi de tarihin en değerli İmparatoriçesini yazıyor.
1979 İran İslam devrimi ile ülkesinden sürgüne giden ve Eşi Şah Muhammed Rıza Pehlevi'yi kaybeden daha sonra sürgünde 2 çocuğu intihar eden Farah Pehlevi dünyadaki tüm İranlılar için bir ikonik hanımefendi ve ülkenin annesi gibidir.
Kitabı yazmaya başladığından beri Ersin Faikzade, dünya çapında haberlere konu olurken İranlılar arasında kahraman olarak adlandırılmaya başlandı.
 
Daha Önce Kimsenin Yazmadığı Prenses !
 
Süreyya ve İmparatoriçe Farah Pehlevi romanları ile büyük bir üne kavuşan Faikzade'nin muhteşem arşivlerinden etkilenen Kraliçe Farah Diba, Paris'ten telefon ile arayarak Ersin Faikzade'ye teşekkür etti ve tam destek verdiğini açıkladı.
Telefonda Pehlevi " Milyonlarca İranlı bu onurlu davranışın ve tüm gerçekleri yazdığın için seni hep saygı ile anacaklardır" diye konuştu.
Kraliçenin davetlisi olarak Paris'e gidecek olan Faikzade, 2022 Yılı içinde çıkacak kitap, Türkiye'den sonra Avrupa ve Amerika'da da yayımlanacak.
Böyle büyük bir tarihi görevi bizzat Kraliçe Farah Pehlevi'den alan Ersin Faikzade heyecan ve Büyük onur duyduğunu dile getirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ersin Faikzade’den Prenseslerin Dünyası  Bu Kez Farah Pehlevi … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet