Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şiir aşktır, hayattır, sevgidir kimi zaman isyandır, ihanettir!

Güner Çağrıtekin’den ‘Keşke Öyle Kalsak !’

Şiir aşktır, hayattır, sevgidir kimi zaman isyandır, ihanettir!

Kültür Sanat   A+a-

 Uzun yıllar Kasaplık mesleğini yapan Güner Çağrıtekin, çocukluğundan bu yana şiirler yazıyor ve bu şiirleri kitap çıkararak herkesle paylaşmak istiyordu.
Yaklaşık 4 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonrası yanlış tedavi sonucu ayağından engelli kalan Güner Çağrıtekin, tekerlekli sandalyeye mahkum bir durumda şiirlerini yazmaya devam etti.
Ve uzun yıllar sonra şiirlerine hayran kalan ekip tarafından Keşke Öyle Kalsak adıyla kitap şiir severlerle buluştu.
Şiir aşktır, hayattır, sevgidir kimi zaman isyandır, ihanettir!
Kısacası herşeydir … diyerek şiire olan bakışını özetleyen Güner Çağrıtekin, kendisini hayata bağlayan eşi Emel Çağrıtekin ve 3 çocuğuna olan sevgisini, özlemlerini ve gelecekle ilgili beklentilerini ustaca şiire döküyor.
Büyüğü 6 yaşında, ikiz çocuklarıyla 3 çocuk babası olan Güner Çağrıtekin’in bu hayalini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfeden eşi Emel Çağrıtekin, kitabın çıkması için gerekli finansı ve sponsoru bulmak için çok uğraştı.
Şair Güner Çağrıtekin, şiir kitabının halkla buluşmasına katkı veren Editör Haydar Doğan, Mizampaj Ozan Gülümser, Kapak Nazlı Düşkün Ve Bu kitabın sağlanmasında büyük katkıları olan Nedim Şahin Sibel Vurgun Haydar Doğan Ahmet Gülümser ve Armağan Çağlayan 'a sonsuz teşekkürler şiir dostlarımıza tükenmeyen şiir soluğu günler dileriz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar