Skip Navigation Links

HBB’den Basın Emekçileri İçin Anlamlı Kokteyl

LÜTFÜ SAVAŞ’TAN CEMİYETLERE BİRLİK OLUN ÇAĞRISI

HBB’den Basın Emekçileri İçin Anlamlı Kokteyl

Medya   A+a-

 LÜTFÜ SAVAŞ: KÜÇÜLE KÜÇÜLE YOK OLURSUNUZ
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Hatay’da görev yapan gazetecileri bir araya getirdi.
HBB’nin HATMEK konferans salonunda buluşan basın emekçileri, kendileri için büyük önem taşıyan günde hem meslekte yaşadıkları sıkıntıları hem de zorlu çalışma koşullarında karşılaştıkları anları paylaştı.
HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz, 10 Ocak’ın tarihsel sürecine ve HBB’nin basın mensuplarına yaklaşımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
YILMAZ: BASIN EMEKÇİLERİNE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK
Göreve başladığında HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gazetecilere karşı adil olmasını istediğini ve bu talimatı her zaman yerine getirdiğini vurgulayan Yılmaz, “Basın emekçilerine kapımız her zaman açık. İmkânlarımız dâhilinde basın mensuplarının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu onurlu mesleği icra eden tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.
CEMİYET BAŞKANLARINDAN LÜTFÜ SAVAŞ’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Yılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan cemiyet başkanları meslekte yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Özellikle pandemi sürecinde büyük zorluklar yaşadıklarını ifade eden cemiyet başkanları, bu süreçte kendilerine ve gazeteci meslektaşlarına sahip çıkıp destek olan Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sundu.
Lütfü Savaş konuşmasında gazetecilerin gece gündüz haber peşinde koştuğunu ve vatandaşların haber alma hakkı için büyük cefa çektiğini dile getirdi.
SAVAŞ: AYRILIĞIN AZABINDAN BİRLİKTELİĞİN RAHMETİNE KOŞMAK LAZIM
Hatay’da çok sayıda gazeteciler cemiyet olmasını da değerlendiren Savaş, “İsterim ki Hatay’da tek cemiyet olsun ve herkes kendine orada yer bulsun. Aksi takdirde küçüle küçüle yok olursunuz. Ayrılığın azabından birlikteliğin rahmetine koşmak lazım. Birleşirseniz Hatay’ı kucaklamış olursunuz” dedi.
Basın emekçilerinin yaşadığı sıkıntıları da bildiğini dile getiren Savaş, “Çalışma şartlarınızdaki zorluğu biliyorum. Şayet tek çatıda toplanırsanız bunun altından kalkmanız kolay olur. Zorluklara karşı daha dik durmanız için elimizden gelen her şeyi yapacağız” değerlendirmelerinde bulundu.
Konuşmaların ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, gazetecilere ve basın camiasına verdiği katkılardan ötürü Lütfü Savaş’a tüm gazeteciler adına plaket takdim etti.
Plaket takdiminden sonra Savaş ve cemiyet başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel hazırlanan pastayı hep birlikte kesti.
Renkli görüntülere sahne olan kokteylde basın emekçileri unutulmadı. HBB tarafından gazeteciler için hazırlanan içinde kalem takımı, not defteri gibi hediyeler bulunan paketler de mesleğini layıkıyla yerine getiren basın mensuplarına armağan edildi.
Kokteyle HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte HBB yöneticileri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet