Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.
 Gündemde bulunan:
 
Sarıseki Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinin kıyı kesiminde ve deniz alanında kalan yaklaşık 24,8 hektarlık alana yönelik Ekmar Denizcilik ve Gemi Acentalığı A.Ş. tarafından liman amaçlı kullanılmak üzere sunulan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.oy çokluğu ile kabul edildi.
Sarıseki Mahallesinin kıyı kesiminde ve deniz alanında kalan yaklaşık 6,92 hektarlık alana yönelik Yazıcı Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. tarafından liman amaçlı kullanılmak üzere sunulan 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu,oy çokluğu ile kabul edildi.
Sarıseki Mahallesinin kıyı kesiminde ve deniz alanında kalan toplamda 32430,89 m2 büyüklüğündeki balıkçı barınağı ve rekreasyon alanına yönelik yürürlükteki planın iptali için Gübre Fabrikaları T. A. Ş. tarafından 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, yetişmediği için ileri mecliste görüşülecek.
İsmet İnönü Mahallesi 3135 ada 18 nolu parselde konut alanı ve park alanı değişikliğine yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, yetişmediği için ileri mecliste görüşülecek.
2022 Yılı Evsel Katı Atık Tarife Ücretlerinin belirlenebilmesi için hazırlanan raporun mecliste görüşülerek karara bağlanması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu,oy birliği ile kabul edildi.
5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesine göre Şubat/2022 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.(1 Şubat 14:00’da toplanmak üzere meclis karar aldı)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar