Skip Navigation Links

Koray Seküçoğlu Mimarlık Açıldı..

Siyasette etkin bir aile olan Seküçoğulları’nın açılış kokteylinde sohbet konuları siyasetten başka bir şey değildi..

Gündem   A+a-

Siyasette etkin bir aile olan Seküçoğulları’nın açılış kokteylinde sohbet konuları siyasetten başka bir şey değildi..

Koray Seküçoğlu Mimarlık Açıldı..

İskenderun Körfezi’nin tanınmış ailelerinden Seküçoğlu ailesi, yeni bir mimar daha kazandı.

İskenderun Belediyesi geçmiş dönem belediye meclis üyesi Müteahhit Adnan Seküçoğlu, oğlu Mimar Koray Seküçoğlu ile birlikte mimarlık bürolarını hizmete açtılar.

 


Açılışa Seküçoğlu ailesinin değişik meslek gruplarından fertleri ve sevenleri katılırken, siyaset ve işdünyasından açılış kokteyline ilgi bihayli yoğundu.

Seküçoğlu ailesinin bir çok meslek grubundan fertlerinin bir arada verdikleri aile fotoğrafı ise siyasette ve iş dünyasındaki güçlerini ortaya koyar nitelikteydi.

Mimar Koray Seküçoğlu’nun amcaları; bir dönem DYP’den İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Müteahhit Muzaffer Seküçoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, Dişhekimi İzzet Seküçoğlu başta olmak üzere, yeğen Mimar Koray Seküçoğlu’nun mutluluğuna ortak olan davetliler, keyifli bir açılış kokteylinde bir araya geldiler.

Açılışa Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan, Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın, CHP Hatay İl Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mimar Hüseyin Doğan, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan gibi isimler katılırken, siyasetle bu kadar içli dışlı bir ailenin açılış kokteylinde de sohbet konuları siyaset ağırlıklıydı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet