Skip Navigation Links

Başkan Savaş Sümerler Mahallesi Konuğu Oldu

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Sümerler Mahallesi Fehmi Çankaya Caddesi Sakinlerinin Konuğu Oldu

Gündem   A+a-

Başkan Savaş Sümerler Mahallesi Konuğu Oldu

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Sümerler Mahallesi Fehmi Çankaya Caddesi Sakinlerinin Konuğu Oldu

Savaş: Halka Gülümseyen, Halkı Gülümseten Anlayışla Hizmet Üretiyoruz

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Sümerler Mahallesi Fehmi Çankaya Caddesi sakinlerinin konuğu oldu.

Cadde sakinlerinden Mahir ve Fatoş Sahilli çifti öncülüğünde Sümerler Mahallesi Defne Parkı’nda düzenlenen ve mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği sohbet toplantısına Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ayşe Özgürsoy, Rıfat Dönmezal ve Suphi Bayır katılım gösterdi.

Antakya’da yapılan hizmetler ve önümdeki süreçte planlanan projeler ile ilgili karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen buluşmada Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, 42 aydan bu yana memlekette yapılan hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler sundu, mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinledi. Antakya’ya ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Fehmi Çankaya caddesi sakinleri Belediye Başkanı Savaş’tan bölgede bulunan parka fitnes spor aletleri, çeşme ve çöp konteyneri talebinde bulundular, mevcut oyun gurubundaki eksikliklerin giderilmesini istediler. Savaş, bu isteklerin hemen yerine getirilmesi konusunda ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Belediye Başkanı Savaş kentin 45 mahallesinde altyapıdan, asfalta, parke döşemesinden, park ve yeşil alana, kaldırımdan spor alanlarına kadar birçok alanda etkin bir şekilde hizmet ettiklerini, elbette ki geri kalmış, düne kadar altyapısı olmayan, yolları çamurdan geçilmeyen, içme suyu olmayan, kanalizasyonu olmayan, çocukların oynayabileceği bir parkı olmayan mahallelere öncelik verdiklerini ancak hiçbir zaman hizmette ayrım yapmalarının söz konusu olmadığını, bu konuda zaman zaman bu yöndeki yaklaşımların art niyetli ve popilist yaklaşımlar olduğunu ifade etti.

Memlekette yapılan hizmetlerin gözle görülür bir şekilde ortada olduğunu vurgulayan Savaş, Antakya’nın 45 evladı olduğunu, resmiyette 213 bin 571, uygulamada ise 400 bin insanımıza hizmet ettiklerini, hatta imkânları zorlayarak mücavir alan sınırları dışında çevre belde belediyelerine, köylere ve beldelere destekte bulunduklarını belirterek, görev süreleri boyunca, “Halka Gülümseyen, Halkı Gülümseten” hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Mahir ve Fatoş Sahilli çifti öncülüğünde düzenlenen buluşmada Sümerler Mahallesi Fehmi Çankaya Caddesi sakinlerine ev sahipliği ve ağırlamadan ötürü teşekkür etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet