Skip Navigation Links

Yayman’dan Gazetecilere onur plaketi

Hüseyin Yayman,İGC'yi ziyaret ederek, “Hatay’ımız için yaptığınız çalışmalarda başarılar dileriz” dedi.

 Yayman’dan Gazetecilere onur plaketi

Medya   A+a-

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek, “Hatay’ımız için yaptığınız çalışmalarda başarılar dileriz” dedi ve cemiyet üyesi gazetecilere onur plaketi sundu.
 
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile İGC’yi ziyaret etti. Beraberine Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayıp başarı dileklerinde bulundu. Yayman, Yavuz ve Atar, kentte gazetecilik yapan cemiyet üyesi gazetecileri başarılarından dolayı kutladı ve plaketlerini sundular.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı karşıladı. Başkan Diyap Atar “Sayın vekilimiz bu anlamlı günümüzde cemiyetimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmanızdan dolayı memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Hoşgeldiniz” dedi.
 
 
“Sizler bölgemizin kalkınmasına katkı sunuyorsunuz”
Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Hatay milletvekili, Hüseyin Yayman, “Sizler Hatay’ın vitrinisiniz. Sizlerin yazdığı haberler, ilimizin bölgemizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına katkılar sunmaktadır.” Dedi ve mesleki anlamda önemli bir günde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
 
 
“Sektörün sorunlarını ve çözüm önerileri üzerinde çalışmalarımız var”
Dijital yayının her geçen gün önem kazandığını kaydeden Yayman, bu düşüncelerden yola çıkarak gerekli yasal düzenlemeler üzerinde çalışıyoruz. Türkiye’ye kazandırılmasıdır. Bu amaçla bizler Ankara’da çalışmalar yürütüyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Sektör ile alakalı detayları araştırıyor ve çözüm önerileri üretilmesi yönünde girişimlerde bulunmak için çalışıyoruz. Medya sektörü tüm dünyada önemli bir değişim ve dönüşüm sürecini yaşıyor. Sizler de bu alanda çalışmaları takip edip yaşama geçirmeniz önemli bir aşama olacaktır” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet