Skip Navigation Links

İSKENDERUN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE DOĞRU KOŞAR ADIMLARLA GİDİLİYOR..

İskenderun esnaflarımızı günümüz ilkelerine uygun yeni sanayi sitesine en kısa sürede taşıyacağız.

İSKENDERUN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE DOĞRU KOŞAR ADIMLARLA GİDİLİYOR..

Gündem   A+a-

 İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı başkanlığında uzun süredir mücadelesi verilen İskenderun yeni sanayi sitesinin yeri konusunda daha evvel müjdeli haberler veren Hatay Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı 7.01.2022 tarihinde sanayi aş evinin salonunda yapılan Yarıkkaya kooperatifin genel kurulunda yeniden sanayi esnaflarıyla buluştular.
Pandemi nedeniyle bir süredir yarıkkaya yapı kooperatifinin kongresi ertelendiğinden dolayı 7.01.2022 günü saat 14.00de İskenderun Madeni işler Oda başkanı Ahmet Çardaklı başkanlığında kooperatife üye sanayi esnafların katılımıyla yapıldı.
Kongrede İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve Hatay Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven hazır bulundular.
Hatay Ak Parti Milletvekili ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı daha evvel verdiğimiz müjdenin arkasındayız . İskenderun esnaflarımızı günümüz ilkelerine uygun yeni sanayi sitesine en kısa sürede taşıyacağız.
Yönetim tazeleyen yeni ekibi kutluyor ve başarılar diliyoruz .Dediler
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet