Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ BELEDİYESİ, TÜM MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Arsuz Belediyesi tüm saha ekipleriyle, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ARSUZ BELEDİYESİ, TÜM MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi tüm saha ekipleriyle, vatandaşların kış aylarında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Arsuz Belediyesi geçmiş dönem kış aylarında yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması adına, tüm mahallelerde, saha ekipleri ile koordineli çalışmalarına devam ediyor. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in talimatları ve kontrolünde gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların her şeyden önce sağlığı düşünülerek gerçekleştiriliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri; kanal temizliği, genel temizlik, ağaç budama, çalı çırpı toplama, yolların süpürülmesi, ot biçme, çöp konteynerlerinin etrafının temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi, dere ve menfez temizliği gibi çalışmaları gerçekleştirirken, Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler; menfez yapımı, büz boru döşeme, parke taşı döşeme işi, istinat duvarı ve su kanalı yapımı, tehlike arz eden ve kullanılmayacak durumda olan metruk binaların yıkımı gibi birçok işi gerçekleştiriyor.
 
Yapılan tüm işlerin vatandaşların sağlığı ve huzuru için gerçekleştirildiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Belediyemizin hem bina da hem de saha da olan tüm personelleriyle vatandaşlarımıza, ilçemize en iyi hizmeti vermek adına çalışıyoruz. Neredeyse ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Menfez yapımı, istinat duvarı, yürüyüş yolu, genel temizlik çalışmaları ve daha sıralayacağımız onlarca hizmeti gerçekleştiriyoruz. Amacımız ilçede yaşayan vatandaşlarımızın ve gelen misafirlerimizin ilçemizde sağlıklı ve huzurlu bir yaşama kavuşmalarını sağlamak. Bunun için imkânlarımızı zorlayarak, elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle pandemi vakalarının tekrardan yükseldiği bu dönemde vatandaşlarımız sağlığına dikkat etsin. Mümkün olduğunca maske, mesafe ve hijyen kurallarına uysun. Aşı olmayan vatandaşlarımız ya da aşısı eksik olan vatandaşlarımız aşılarını vurulsun,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş