Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO BAŞAKANI YILMAZ PAMUK KREŞİ ZİYARET ETTİ

İTSO Başkanı Yılmaz Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

İTSO BAŞAKANI YILMAZ PAMUK KREŞİ ZİYARET ETTİ

Eğitim   A+a-

 
“Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Ziyaret Edildi
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez, üye ziyaretleri kapsamında, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarını ziyaret ettiler.
 
Pamuk Kreş’in Kurucu müdürü Selma Türkoğlu, ve Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER Başkanı Levent Erdem, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez’i kapıda karşılayarak, ziyaretten ötürür memnuniyetlerini dile getirdiler. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Müdürümüz Selma Türkoğlu hanımefendi, odamız üyesi aynı zamanda meslek komite üyemizdir. İTSO olarak fırsat buldukça üyelerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Ana sınıfı öncesi kreşe gelen bu yavrularımızın eğitiminde göstermiş olduğunuz fedakârlıktan dolayı sizleri tebrik ediyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
 
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Müdürü Selma Türkoğlu ise, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, eğitim öğretimde yaşanan genel konular ve kreşlerin genel durumları hakkında bilgiler verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş