Skip Navigation Links

Kırıkhan'da Alışveriş Merkezleri Denetlendi

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri alışveriş merkezleri ve marketlere yönelik denetim çalışmaları yaptı.

Kırıkhan'da Alışveriş Merkezleri Denetlendi

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri alışveriş merkezleri ve marketlere yönelik ortak denetim çalışmaları yaptı.
 
Yapılan denetimlerde alışveriş merkezleri ve marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi, satılan her türlü ürünün gramajı, fiyat ve irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında inceleme yapan ekipler, döviz kurundaki düşüşün ürün fiyatlarına yansıyıp yansımadığını kontrol etti.
Alışveriş sepetine farklı ürünler koyarak kasaya giden ekipler, etiket fiyatları ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini karşılaştırdı.
Yapılan denetimler sonrasında Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım müdürlüğü tarafından yapılan ortak açıklamada; “ Alışveriş merkezleri ve marketlerin dövizde ki düşüşü etiketlere yansıtıp yansıtmadıkları, etiket fiyatlarının kasada ki fiyatlarla karşılaştırılması ve benzeri denetimler yapıldı. Bu tür denetimlerimiz bundan sonra da rutin olarak devam edecektir. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun.” Denildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet