Skip Navigation Links

Yardımlarıyla Çocukların Kalbinde de Taht Kurdu..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürü ve derneği, hayırsever İşadamı Nuri Üysen’i ziyaret ederek bugüne kadar yaptığı katkılardan

Gündem   A+a-


Yardımlarıyla Çocukların Kalbinde de Taht Kurdu..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürü ve derneği, hayırsever İşadamı Nuri Üysen’i ziyaret ederek bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdiler.

İş adamı Nuri Üysen’in ofisinde yapılan ziyarette söz alan Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, “Bakanlığımız daha önce Devlet Bakanlığı uhdesinde iken, geçtiğimiz Haziran ayından itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na dönüştü.

Tabiî ki biranda icracı bir bakanlık olduk. Türkiye’deki nüfusun 75 milyon olduğu düşünülürse bakanlığımız tüm insanlık kitlesine hitap eden bir bakanlık haline dönüştü. Devletimiz gerek huzur evleri ve gerek erkek ve kız yetiştirme yurtlarıyla devam çocuklarımızı ve yaşlılarımızı dört duvar içerisinden kurtarma amacı ile çalışmalarına başlamıştır. Çocuklarımızı kendi iç dünyalarından uzaklaşmalarını sağlamak ve sizin gibi hayırsever insanlarımızın yardımı ile eğitim seviyelerini yükseltmek amacı ile çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımızın hiçbir şeye ihtiyacı yok. Ancak bir sevgiye ve bir baba şefkatine ihtiyaçları var. Bu sebeple sizin yaptığınız katkılar bizlere güç veriyor. Bu durumu, diğer hayırsever insanlarımızı teşvik amacı ile çok önemli görüyoruz. Bir defa çocuklarımız ve biz şunu çok iyi hissediyor ve diyoruz ki; İskenderun’da da hayırsever bir babamız var. Ben kurumum ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum

İşadamı Nuri Üysen ise kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ben de böyle nazik bir jestte bulunduğunuz için özellikle teşekkür ediyorum. Tabi bu çocuklar hepimizin çocukları. Hepimizin yarın ne olacağımız belli değil. Çocuklarımızı toplumdan soyutlamamak, çocuklarımızı toplumda yararlı bireyler haline getirmek için çok önemli bir görevi ifşa ediyorsunuz. Biz de elbette birey olarak bunu bir görev olarak görmüyoruz. Bunu bir hayır işi olarak değil de gerçekten bireysel olarak bize düşen bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Bana da bu fırsatı ve imkânı tanıdığınız için çok teşekkür ediyorum. Bizim yaptığımız destekler o çocukların hayatını da kurtarmaz, o çocuklara bir gelecekte temin etmez. Ama bizim amacımız sevgi gölünde bir damla su olmak amacımız bu” açıklamasını yaptı.

Daha sonra ise dernek Başkanı Gül Ergüner de, “Hayırsever İşadamı Nuri Üysen kimsesiz olan çocuklara her zaman ciddi destekleri olmuştur. Bu konuda kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum inanın bu güne kadar ne istediysek kendisi bizi kırmadı” açıklamasını yaptı.

Yardımlarıyla Çocukların Kalbinde de Taht Kurdu.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet