Skip Navigation Links

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ KAYMAKAM AYDIN ERGÜN İLE BİR ARAYA GELDİ

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ile sahilde bulunan Mavi Kafe Restoranda bir araya geldi.

 DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ KAYMAKAM AYDIN ERGÜN İLE BİR ARAYA GELDİ

Dörtyol   A+a-

Kahvaltılı olarak tertiplenen programda Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu tarafından karşılanan Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ile sıcak ve samimi bir ortamda 2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı.
İlçede görev yapan 10 gazeteci ile genel konular hakkında uzun soluklu bir sohbet yapan Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, özellikle Aile Danışmanlığı Merkezi, Hızlı Okuma Kursu, Okul kantinleri, güvenli okul ortamının sağlanması, okul servisleri ve öğrencilerin devamsızlıkları konusunda hassasiyetlerini ve görüşlerini paylaştı.
Özerli Mahallesi taşkın sahasındaki yıkımlar konusuna da değinen Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün yasal sürecin devam ettiğini belirtti. Bunun yanı sıra trafik güvenliğine önem verdiğini söyleyerek D 817 karayolunda düzenleme yapılması için girişimlerde bulunduğunu açıkladı.
Yeni yılın tüm hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün önümüzdeki aylarda basın ile olan benzeri toplantılarını yenilemek arzusunu da belirtti.
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu da samimiyetle ve sabırla basının talep ve önerilerini dinleyerek, notlar alan Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün’e teşriflerinden ötürü şahsı ve cemiyet üyesi arkadaşları adına teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet