Skip Navigation Links

2022 Özel Bireylerin Sağlık ve Mutluluk Yılı Olsun

Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan özel bireyler, yeni yıla anlamlı, coşkulu, keyifli ve bol hediyeli girdiler.

 2022 Özel Bireylerin Sağlık ve Mutluluk Yılı OlsunWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Özel Eğitim Öğretmenleri, personel ve öğrencilerin yeni yıl kutlamasında müzik eşliğinde eğlenen özel bireyler, her geçen yıl kendilerini hayata bağlayan, özgüvenlerini arttıran öğretmenleri ve velileriyle eğlenceli bir gün geçirdiler.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Tuğba Kara’nın sosyal sorumluluk projeleri ile sürpriz eğlencelerine alışan özel bireyler, yine bir kutlama için biraraya geldiklerinde gönüllerince eğlendiler.
Bol müzik, yemekler, pastalar ve hediyelerle güzel bir gün geçiren özel bireyler, mutluluklarını çok sevdiklerini kurum müdürü Tuğba Kara ve öğretmenlerine sarılarak, öperek ifade ettiler.
Muhteşem bir yeni yıl karşılama eğlencesinde kendileri için hazırlanan sofrada en sevdikleri yiyecekleri ve pastaları yiyen özel bireyler, daha sonra kendilerini müziğin ritmine bırakarak bol bol keyifli anlar yaşadılar.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, özel bireylerin ilgi ve sevgiyle rehabilite edilmesinin önemine vurgu yaparak, çocukların sosyalleşmesi, özgüvenlerinin pekişmesi, sağlıklı bireylerle kaynaşması için çalışma yaptıklarını söyledi ve 2022 yılının özel bireylerin mutluluk ve sağlık dolu bir yıl olması için bol bol dua ettiklerinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 2022 Özel Bireylerin Sağlık ve Mutluluk Yılı Olsun videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet