Skip Navigation Links

EXPO YENİ YIL FESTİVALİNDE YILDIZ YAĞMURU

POP MÜZİĞİN DEVLERİ HATAY’DA

EXPO YENİ YIL FESTİVALİNDE YILDIZ YAĞMURU

Kültür Sanat   A+a-

 
EXPO İLE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI OLACAK
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, muhteşem konserler ve etkinliklerle yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Hataylılar, 2021’i Expo yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek eğlencelerle uğurluyor.
 
İskenderun’daki Berkay konseri ile başlayan etkinlikler, 31 Aralık Cuma günü Antakya Expo alanındaki organizasyonlarla devam edecek.
 
Sınırsız eğlence, dans, müzik, gurme lezzetler, oyunlar, atlı karınca, animasyonlar, ışıl ışıl bir gece ve çok daha fazlası Expo yeni yıl festival alanında Hataylılarla buluşacak.
 
Gün boyu sürecek keyifli dakikaların ardından Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, sevilen şarkılarını Expo 2021 ve Hatay için seslendirecek. Saat 21.30’da başlayacak Kenan Doğulu konseri ile eğlence doruklara ulaşacak.
 
2022’nin ilk konseri yine Antakya Expo alnında olacak. 1 Ocak Cumartesi saat 21.00’de sahne alacak olan Fatma Turgut şarkılarını Hataylılar için söyleyecek.
 
Expo yeni yıl festivalinin son gününe ise DJ performansları damga vuracak. 2 Ocak Pazar günü saat 18.00’de başlayacak DJ performansları ile yeni yıl festivali, yüksek enerji ve ritimle son bulacak.
 
Her anı eğlence dolu yeni yıl festivalinde tüm etkinlilerin ücretsiz olduğunu belirten HBB yetkilileri, Expo alanına ulaşım için Antakya ve İskenderun’dan servis kaldırılacağını açıkladı.
 
Servisler, Antakya için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi kampüs girişi, belediye binası önü ve Uğur Mumcu Meydanı’ndan saat 11.00’den itibaren her saat başı; İskenderun PAC Meydanı’ndan ise 12.00-15.00-18.00’de hareket edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet