Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN YAVUZ; “İLÇEMİZE HAYVAN BARINAĞI KAZANDIRIYORUZ... HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçeye Hayvan barınağı kazandırıyor.

BAŞKAN YAVUZ; “İLÇEMİZE HAYVAN BARINAĞI KAZANDIRIYORUZ... HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan   A+a-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sahipsiz ve tehlike arz eden Hayvanlarla ilgili gönderilen genelge kapsamında Kurtlusoğuksu Üretme Çiftliğinin bir bölümüne yapılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Doğamızın tabi unsurlarından biri olan sokak hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kırıkhan Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk yıllarda ilçemize geçici hayvan barınağı kazandırmıştık. Büyükşehir yasası kapsamında bu görev Büyükşehir belediyesine devredilmişti. Geçici hayvan barınağı haricinde pandemi süreci ve soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımız için 15 noktaya mama kapları koyup rutin olarak yem verme ve aşılama çalışmaları yaptık ve hala bu çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sahipsiz ve tehlike arz eden Hayvanlarla ilgili gönderilen genelge kapsamında Kurtlusoğuksu Üretme Çiftliğinin bir bölümüne Hayvan barınağı yapıyoruz.
Hayvan Barınağı alanının 29.12.2021 tarihi ile Belediye Başkan Yardımcımız Muhammet Tolga Üçdal ve Destek Hizmetler Müdürümüz Mulla Eroğlu koordinesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile temizlik çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı etap etap tamamlayıp en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar