Skip Navigation Links

MHP’DEN ZOR GÜNDE VATANDAŞA DEV DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal ’ın, zor günler geçiren vatandaşlara destek için yaptığı çağrı yanıt buldu.

 MHP’DEN ZOR GÜNDE VATANDAŞA DEV DESTEK

Gündem   A+a-

Her daim devletin ve milletin hizmetinde olan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal ’ın, zor günler geçiren vatandaşlara destek için yaptığı çağrı yanıt buldu.
Başkan Adal’ın, artan un fiyatları nedeniyle ekmek ve simit başta olmak üzere unlu mamullerde fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla yaptığı devletimin yanındayım çağrısına un üreticisi olan Mirioğlu ailesinden Ali Mirioğlu olumlu dönüş yaparak, her türlü fedakarlığı yapacağını belirtti. Ali Mirioğlu ile işyerinde görüşen Başkan Adal, uygun fiyattan un tedarik ederek fiyatların artmasının önüne geçilmesini sağladı.
MİRİOĞLU: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
Görüşmede kısa bir açıklama yapan Mirioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş Genel Başkanı Ali Mirioğlu; “Milli birlik ve dayanışma kampanyasında Mirioğlu ailesi olarak bizler de devletimizin yanındayız. Biz her zaman devletimizin yanındayız. İnşallah bu zor süreçler de geçecektir. İnşallah gelecekte her şey devletimiz için daha iyi olur” dedi. Başkan Adal, yaptığı fedakarlıktan dolayı Mirioğlu ailesine teşekkürlerini sundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet