Skip Navigation Links

Dünyanın En Özel İnsanı Sensin!!!

Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Dr. Ala Elcircevi’nin, MMK Metalurji Sanayi A.Ş., çalışanlarına verdiği “İyi ki varsın!” konulu semine

Gündem   A+a-



Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Dr. Ala Elcircevi’nin, MMK Metalurji Sanayi A.Ş., çalışanlarına verdiği “İyi ki varsın!” konulu seminerinde herkesin kendisiyle yüzleşmesini sağladı..

Dünyanın En Özel İnsanı Sensin!!!

Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Dr. Ala Elcircevi, MMK Metalurji Sanayi A.Ş., çalışanlarına “İyi ki varsın!” konulu bir seminer verdi.

Dörtyol Fourvay Otel’de düzenlenen seminerde etkileyici anlatımıyla katılımcılara pozitif düşünceler yükleyen Dr. Ala Ercircevi, “Dünya’nın en önemli insanı, en çok sorumluluk taşıyandır” vurgusuna dikkat çekti.

Sahip olduklarının değerini bilmenin önemine vurgu yapan ve üretilen bahanelerin de “öğrenilmiş çaresizlik” olduğuna dikkat çeken Dr. Elcircevi, insanların bir şeye sahip olmadan düşündükleriyle sahip olduktan sonraki düşünceleri arasındaki tezata vurgu yaparken, “MMK’da işe başlamadan önce ne diyordunuz? Ah bir keşke işe alsalar 24 saat bile çalışırım. Şimdi ne oldu? Vaatlere ne oldu?” diyerek çalışanların moral ve motivasyonlarını yükselten ifadeler kullandı.

Dünyanın en önemli insanının kişinin kendisi olduğunu, neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savunan Dr. Ala Elcircevi, “Başarı ve motivasyon için her sabah aynada kendinize ‘Bugün benim için harika şeyler olacak’ deyin, 24 saat gülümseyin ve asla tartışmayın” dedi.

Kendisine değer vermeyene, önemli görmeyene kimsenin bir değer vermeyeceğini belirten Elcircevi, “Benimle yola çıkanlar neden benden başarılı oldular? Sorusunun cevabı yine bizim içimizde. Kendimizi yenilememiz gerek. Neden olmasın? dememiz gerek. Başarılı olmak mı istiyoruz? O zaman başaracağımıza inanmalıyız” dedi.

Tesadüfe inanan insanların, planlarının, odaklanma ve konsantrasyonlarının olmadığını, sürekli bahaneler ürettiklerini söyledi. Hedeflerin temelinde inançlar olduğunu ifade eden Elcircevi, neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savundu. Başarılı olmak için bahaneleri bir kenara bırakmak gerektiğini belirterek, şöyle dedi: “Geçmişte verdiğiniz kararlar nedeniyle bugünü yaşıyorsunuz. Gözünüzdeki ‘at gözlüğünü’ çıkarmaz ve kararlarınızı değiştirmezseniz, hayatınızın bundan sonrasında da aynı şeyleri yaşayacaksınız. Attığınız adımların ve kimlerle yarıştığınızın farkında olmalısınız.”

Hedeflere ulaşmanın bir diğer yolunun onları daima göz önünde bulundurmaktan geçtiğinin altını çizen Dr. Ala Elcircevi, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ne yapmak istediğinizi, gelmek istediğiniz noktayı bir kağıda yazın ve daima gözünüzün önünde bulundurun. Zamanı doğru kulanın, enerjinizi açığa çıkarın, yeniliklere açık olun, yaratıcı fikirlerin peşinden koşun, farklılık yaratın bunları uygularsanız kısa sürede hedeflerinizi aşama aşama gerçekleştirmeye başladığınızı göreceksiniz.”

Çocuklarınıza kesenizi açtığınız gibi yüreğinizi de açın... Çocuklarınıza kesenizi açıp, yüreğinizi açmazsanız sonrasında çok büyük acılar yaşayabilirsiniz.
Anne babaların hatalı davranışlarından birinin de çocuklarına kısıtlı sevgi vermek olduğunu savunan Elcircevi, şunları söyledi: “Çocuklarımızı severken sanki vücudumuzdan bir parça koparıp veriyoruz. Çocuğunuza günde 1 kere sarılıyorsanız yaşadığını hissettiriyorsunuz, 14 kere sarılıyorsanız anne ve babası olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Bilinçaltı 24 saat çalışır. Onlarla uykudayken bile konuşun.”

Görmen için,

Hissetmen için,

İnanman için,

Karar alman için,

Harekete geçmen için,

Ve bütün bu sebepler için diyorum ki;

Eğer bir yabancı, başka bir ülkeden gelip de bu harika memlekette bir başarı elde edebiliyorsa ya SEN?

Türkiye’mizde 70 milyon Anadolu çocuğu bu kişiden daha iyi, daha harika, daha güçlü başarılar elde edebilir ki etmelidir… ya SEN?

 

Dünyanın En Özel İnsanı Sensin!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet