Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

SAADET PARTİ HATAY HASSA KONGRESİ

Saadet Partisi Hassa Kongresi’nde konuşan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; “ÖZELLEŞMİŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ” dedi.

 SAADET PARTİ HATAY HASSA KONGRESİWeb
TV

Politika   A+a-

 Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya devam ediyor.
 
Bu kapsamda 7. Olağan Hassa İlçe Kongresi Pazar günü yoğun ilgiyle gerçekleşti. Kongre de bayrak değişimi olurken, yeni başkan Mustafa Bilgin oldu.
 
 
 
Hassa Aktepe Mahallesi’nde bir salonda gerçekleşen kongreye Saadet Partisi’nin Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanları, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.
 
 
 
Hassa İlçe Kongresine konuk olan Adıyaman Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı burada yaptığı konuşmada “Özelleşmiş bir ülkede yaşıyoruz. Bizim olmayan yollardan geçiyor, bizim olmayan hastanelerde tedavi görüyoruz. Bunların karşılığında dolarla karşı tarafa taahhütte bulunuyoruz. Eğer bu kadar hasta gelmezse zarar ederseniz, bende sizin zararınızı dolarla ödeyeceğim diyoruz. İşte böyle bir ülkede yaşıyoruz” dedi.
 
 
 
Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan ise Teşkilat çalışmalarının önemine dikkat çekerken, Hassa’da yaşanan bayrak değişimine değindi.
 
Çalışkan, önceki başkana teşekkür ederken yeni başkan Mustafa Bilgin ve yönetimini tebrik etti.
 
 
 
Hassa’da Bayrağı devralan Mustafa Bilgin ise görevi devralarak hayırlı işlere nasip olmasını diledi.
 
Konuşmaların ardından, tek liste halinde gidilen seçimde oy kullanma işlemine geçildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SAADET PARTİ HATAY HASSA KONGRESİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar