Skip Navigation Links

Soğuk Havaların Sıcacık Tebessümü Kızılay İyi ki Var

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, soğuk kış günlerini ısıtan yardımları yapmaya devam ediyor.

Soğuk Havaların Sıcacık Tebessümü Kızılay İyi ki Var Web
TV

Gündem   A+a-

 İhtiyaç sahiplerine düzenli yardımlar yapan Kızılay, İskenderun bölgesinin ardından Arsuz ilçesindeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşıyor.
Bölgedeki tüm okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak soğuk günlerde sırtında mont, ayağında ayakkabı ve gönüllerde sıcacık sevgi, mutluluk olmayı amaçlayan Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, Başkan Recep Sivri ve yönetim kurulu önderliğinde çalışanlarıyla 7 gün 24 saat görevinin başında olmaya devam ediyor.
İhtiyaç sahiplerine yardımların ötesinde çalışmalara imza atan Kızılay İskenderun Şubesi, İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesinde Gençlik Merkezi ile ortak çalışma yürüterek, ders çalışan öğrencilere 24 saat kahve, çay ve su ikramını ücretsiz olarak veriyor.
İskenderun Kızılay Şubesi’nin Pınarbaşı Caddesi üzerindeki binasında erkek öğrenci yurdunda da 94 üniversite öğrencisi barınıyor. 24 saat sıcak su, sıcacık bir ortam, kesintisiz internet, günün her saati sıcak yemek gibi bir çok imkanı fazlasıyla sunan Kızılay, örnek bir kurum olarak milletinin her daim yanında olmaya devam ediyor.
Herkesin tatil yaptığı, sevdikleriyle güzel bir gün geçirdiği hafta sonu Pazar günü tatilinde dahi çalışmaya devam eden Kızılay ekibi, onlarca aileye giyim, gıda ve temizlik maddesi ulaştırdı.
Binlerce insanın gönlünü, evini, sırtını, ayaklarını ısıtan, sıcak bir yemek kadar güzel gönül dolusu sevgiyle ilerleyen Kızılay İskenderun Şubesi’nin gariban babası başkanı Recep Sivri ve ekibi, Şef Seden İlhan, Ertuğrul Boşça ile Hüseyin Emre Dağlı, dağıtımın ardından yeni yapılacak yardımların hazırlıklarını yaparken açıklamalarda bulundular.
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun’daki tüm okullara yapılan yardımların dışında Arsuz’un tüm okullarındaki ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımlarını başlattıklarını belirterek, “İskenderun Şube Kızılay Butik Olarak 01.12.2021-21.12.2021 Tarihleri Arasında;
11 Okula 1888 Öğrenciye 8383 Parça Kıyafet ve Ayakkabı
80 aile, 288 Kişiye 3051 Parça Kıyafet ve Ayakkabı
İskenderun Devlet Hastahanesine Sevgi Bohçası Olarak 510 Bebeğe 3060 Parça Kıyafet
İskenderun da bulunan T Tipi ve M Tipi Cezaevindeki 656 Mahkûma 2256 Parça Kıyafet
Toplam 3342 kişiye 16750 Parça Kıyafet ve Ayakkabı
Ayrıca 10 aileye de 43 adet hijyen malzemesi, 1 Okula da 110 adet hijyen malzemesi dağıtıldı” dedi.
Yönetim kurulu üyeleri ile Kızılay’ın vefakar ve cefakar personelinin her türlü takdirin üzerinde bir çalışma yürüttüğünü belirten Recep Sivri, yardımların doğru yerlere ulaşması için de özel çaba sarfettiklerini söyledi.
Kızılay’ın candan ve yürekten çalışan personeli Ertuğrul Boşça, Şef Seden İlhan ile Hüseyin Emre Dağlı, ihtiyaç sahiplerinin mutluluğu, huzuru, sevgisi ve tebessümü için verdikleri mücadelede, manevi hazzın herşeyden daha değerli olduğuna vurgu yaptılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Soğuk Havaların Sıcacık Tebessümü Kızılay İyi ki Var  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet