Skip Navigation Links

ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz’a Muhteşem Balo İle Teşekkür Ettiler

Yeni Başkan Mithat Ceritbinmez Oluyor

ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz’a Muhteşem Balo İle Teşekkür Ettiler Web
TV

Arsuz   A+a-

 Birlikten Doğan Güç sloganıyla bölgede önemli sanayici işinsanları ile çeşitli meslek gruplarından üyeleriyle büyük bir güç olmayı kısa sürede başaran Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği, başarılı bir dönem geçiren Başkan Yusuf Yılmaz onuruna balo düzenledi.
Baloda Soner Olgun sahne aldı.
Yeni yılın karşılanması, yoğun iş stresi ve yorgunluğundan biraraya gelemeyen dostları da buluşturan baloya, bölgenin önemli STK’ları ve sanayici işinsanları ile çeşitli meslek gruplarından önemli isimler katıllırken, yaklaşık üçbuçuk yıldır başkanlık görevini yürüten Yusuf Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı saat hediyesi ve çiçek takdimi yapıldı.
Başkan Yusuf Yılmaz yaptığı konuşmada, İTSO başta olmak üzere baloya katılan tüm davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ATSİAD’ı iyi yerlere getirmek için verdikleri mücadeleye destek veren tüm yönetim kuruluna ve üyelerine minnettar olduğunu söyledi ve yeni dönemde Başkan Vekili Mithat Ceritbinmez’le yola devam edecek yeni yönetime başarılar diledi.
Yeni dönemde Başkanlığı Yusuf Yılmaz’dan devralacak olan Mithat Ceritbinmez de yaptığı konuşmada, başarılı ve yorucu bir dönem geçiren Başkan Yusuf Yılmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni dönemde bayrağı en iyi yerlere getirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.
ATSİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Sağır da, Başkan Yusuf Yılmaz’a yönetim kurulu ve üyelerin katkısıyla alınan saati hediye ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Yusuf Yılmaz’ın ATSİAD’ta görevi yeni Başkan Mithat Ceritbinmlez’e devredecek olması nedeniyle bir veda yemeği havasında geçen baloda Soner Olgun sahne aldı.
Soner Olgun, birbirinden güzel şarkıları okuyarak ATSİAD’ın balosuna renk kattı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz’a Muhteşem Balo İle Teşekkür Ettiler  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet