Skip Navigation Links

Mutluluk ve Başarının Prensipleri Yükseliş’e Geçti

Eğitim Bilimci Özgür Bolat, “Mutluluk ve Başarının Prensipleri” başlıklı bir konferansla “Yükseliş Koleji” öğrencileri ve velileriyle buluştu.

Mutluluk ve Başarının Prensipleri Yükseliş’e Geçti Web
TV

Eğitim   A+a-

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rekötürü Prof Dr Tolga Depci, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve çok sayıda okul müdürü, öğretmenler ile velilerin izlediği konferans büyük ilgi gördü.
Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrasının Şef Ethem Yavuz yönetiminde konferans öncesi verdiği konser büyük beğeni topladı.
Her yaş grubundan öğrencilerden oluşan, öğretmenlerin de enstrümanlarıyla eşlik ettiği flarmoni orkestrası, bölgede faaliyet gösteren tüm okullar arasında ilk ve tek olma özelliğiyle de büyük bir başarı ortaya koyuyor.
Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen, velilerin yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem yaptı.
Genel Müdür Öktem, açılış konuşmasında, çok çalışmaktan ziyade verimli çalışmanın önemini vurgulayan bir anekdotla öğrenci ve velilere seslendi.
Açılış konuşmasının ardından Dr. Özgür Bolat, “Mutluluk ve Başarının Prensipleri” başlıklı konferansla öğrencilerimize konuyla ilgili bilgiler aktardı.
İnsanların başarılı olmak için istemedikleri seçimler yaptığını ve bu yüzden mutsuz olduklarını söyleyen Bolat, “Vücudumuz, beynimiz ve her şeyimiz kabul görme üzerine kuruludur. Kabul gören insanlar mutlu oluyor. Ama hangi özellikleriyle kabul gördükleri çok önemli. Parayla, işiyle ya da başarısıyla kabul görüyorsa sürekli bir mutluluk yakalayabilmesi neredeyse imkânsız. Çünkü o zaman mutlu olmak için sürekli başarmaları gerekiyor. Ama bu kalıcı değil. Ancak kişiliği, kimliği ve değerleriyle kabul görenler her zaman mutlu olur. Çocuk, “Ailem beni, sadece ben olduğum için seviyor, diyebilmeli.” dedi
Konferansın ardından Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem tarafından Dr. Özgür Bolat’a teşekkür plaketi verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mutluluk ve Başarının Prensipleri Yükseliş’e Geçti  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet