Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜRKİYE,PİTBULL CİNSİ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN minik ASİYE'YE AĞLIYOR

Türkiye, Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayan 4 yaşındaki minik Asiye'ye ağlıyor.

TÜRKİYE,PİTBULL CİNSİ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN minik ASİYE'YE AĞLIYOR

Gündem   A+a-

Küçük kızın tedavisinin devam ettiğini söyleyen doktor hayati tehlikesinin bulunduğunu açıklarken bir skandal daha ortaya çıktı. 4 yaşındaki Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, siteden çıkarılmakla tehdit edildiklerini ve davacı olmamaları için para teklif edildiğini söyledi.
 
PİTBULL DEHŞETİ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ
Gaziantep'te yaşanan olayın derin üzüntüsünü yaşayan vatandaşlar bu tür köpeklerin İskenderun'da yoğun şekilde beslendiğini, çocuklarını parka dahi götüremediklerini belirterek, "Bu tür köpekleri besleyenler daha kaç çocuğun, insanın hayatına mal olacaklar. Yetkililerin bu tür #yasaklı köpekler için acil önlem almalı. Sokaklarda ve Parklarda tehlike arz eden köpekleri istemiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
KÖPEKLERİNİ İNKAR ETTİLER
Öte yandan Gaziantep'te yaşanan olayda, köpeklerin sahipleri ceza almamak için köpeklerin kendilerinin olmadığını ileri sürerken, mahkeme 3 kişiye "nitelikli kasten yaralama" suçundan tutuklama kararı verdi.
 
#gaziantep #pitbull #asiye #iskenderun #hatay #belen #payas #erzin #dörtyol #denizciler #arsuz #sondakika #haber #haberler #samandağ #kumlu #reyhanlı #yayladağı #defne #antakya #altınözü #kırıkhan
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar