Skip Navigation Links

Kayamakam Su, Halkın Sorunlarını Dinledi

İlçemiz Kaymakamı Ali İhsan Su, Gültepe Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Gelerek, Onların Sıkıntılarını Ve Taleplerini Dinledi.

Gündem   A+a-

 
İlçemiz Kaymakamı Ali İhsan Su, Gültepe Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Gelerek, Onların Sıkıntılarını Ve Taleplerini Dinledi.
 
İskenderun Kaymakamı Sayın Ali İhsan Su, İskenderun’a bağlı mahallelerin muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
 
19 Ocak 2011 Perşembe günü Gültepe Mahallesi 404/1 Sokakta bulunan kıraathanede mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile toplantı yapan Kaymakam Ali İhsan Su’ya, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Ardıç, İlçe Emniyet Amiri Erdal Ağralı ve Toplum Destekli Polis Memurları eşlik etti.
 
Kusursuz hizmet etmek anlayışı içerisinde vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları doğrultusunda gayret gösterildiğini belirten Kaymakam Ali İhsan Su, “İlçemizde faaliyette bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarında halkımızın iş ve işlemlerinde gereken kolaylığın gösterilmesi, hızlı ve kaliteli hizmet verilebilmesi konusunda gerekli tedbirlerin alındığını ve herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda işlem yapan vatandaşın aksaklık yaşaması halinde kurumun idarecisi veya Kaymakamlığımıza başvurmaları halinde gereğinin yapılacağını” dile getirdi.
 
İskenderun’da asayiş ve huzurun sağlanması konusunda kolluk kuvvetlerinin fedakârca ve cansiperane görev yaptığını da sözlerine ekleyen Kaymakam Ali İhsan Su, “Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olması ve herhangi bir tehlike ya da şüphe hissetmeleri durumunda gerek 155 Polis İmdat Hattı, gerekse ilgili emniyet birimleri ile irtibata geçerek bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.
 
Ülkemizde yaşanan işsizlik konusuna da değinen Kaymakam Ali İhsan Su, asıl sorunun işsizlik değil mesleksizlik olduğunu vurgulayarak, meslek edinmek isteyen vatandaşlarımızın bağlı olduğu muhtarlığa müracaat etmeleri halinde meslek kursu açılabileceğini ve bu kurstan mezun olanlara meslek sertifikası verilebileceğini, ayrıca okuma – yazma bilmeyen varsa onlara yönelikte okuma-yazma kursu açılabileceğini de dile getirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet