Skip Navigation Links

2 Terörist Yaralı Olarak Kaçtı

Hatay Valisi, teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 4 askeri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Vali Lekesiz: "2 Terörist Yaralı Olarak Kaçtı"

Hatay Valisi, teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 4 askeri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Güzelce Jandarma Karakolu'na baskın düzenleyen teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 4 askeri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Lekesiz, çatışmada yaralanan 2 teröristin yaralı kaçtığını açıkladı.

Vali Lekesiz, beraberindeki yetkililer ile çatışmada yaralandıktan sonra Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan biri astsubay 4 askeri ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Lekesiz, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, dün akşam Güzelce Karakolu'na ayrı koldan saldıran bölücü terör örgütüne mensup toplam 9 kişinin hiç ummadıkları bir tedbir ve mukavemetle karşılandıklarını ifade ederek, çıkan çatışmada 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini, 2'isinin ise yaralandığını söyledi. Yaralı teröristlerin ayakkabılarını, hücum yeleklerini, el bombalarını bırakıp kaçmak zorunda kaldıklarını anlatan Vali Lekesiz, biri astsubay 4 askerin yaralandığını söyledi. Lekesiz, "Çok şükür askerlerimizin hiç birisinin hayati tehlikesi yok. Uzman çavuşumuz ve erimizin ufak sıyrıkları var. Bunun dışında hiçbir sorunları yok. Subay arkadaşımızın sol ayağında problem var. Buradaki tedavisinin ardından GATA'ya gönderilecek" dedi.

Lekesiz, vatandaşların bu tür olaylardan sonra soğukkanlı olmalarını ve tahriklere kapılmamalarını da istedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet