Skip Navigation Links

Yaşam Süpermarketlerde İzdiham !

Yaşam Süpermarketlerde İzdiham ! Dördüncü Şubesini Açan Yaşam Süpermarket’te İndirimleri Duyan Koştu

Yaşam Süpermarketlerde İzdiham !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Yaşam Süpermarket, kalite ve ucuzluğu vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor.
Yaşam Süpermarket’in dördüncü şubesi Karaağaç yolu üzeri Konarlı Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi Batıgöz Hastanesi çaprazı İskenderun Forum yanı adresinde hizmete girdi.
Gündüz ailesinin genç ve başarılı girişimci işinsanları Yönetim kurulu Başkanı Ali Habip Gündüz ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed Gündüz’ün işletmeciliğini yaptığı, Şubeler Müdürlüğünü Volkan Şen’in yürüttüğü Yaşam Süpermarketleri, dördüncü şubenin açılışına özel indirimli satışlar nedeniyle izdiham yaşadı.
Binlerce insanın akın ettiği ve indirimli ürünleri kapıştığı Yaşam Süpermarket açılışına, Gündüz ailesinin büyükleri de katıldı.
Piyasalarda yaşanan kriz ve fiyatlardaki artışlar nedeniyle Yaşam Süpermarketlere akın eden vatandaşlar, sürekli zamlanan ürünlerin indirimli fiyatlarından bolca yararlanarak karlı bir gün geçirdiler ve Yaşam Süpermarket Sahipleri Gündüz ailesine teşekkür ettiler.
Pınarbaşı Caddesi, Karaağaç Şarkkonak, İsmet İnönü Mahallesi ile şimdi de Batıgöz Hastanesi karşı çaprazı adresinde hizmete giren Yaşam Süpermarketlerle şube ağını büyüten Gündüz ailesi, ileriki aylarda yeni şubelerle ucuzluğu ve kaliteyi vatandaşın ayağına götürmeyi hedefliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yaşam Süpermarketlerde İzdiham ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet