Skip Navigation Links

MİNİK ELLER MUTFAKTA PROJESİ İLGİ GÖRDÜ

‘ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI YİYECEKLER HAZIRLAMALIYIZ’

MİNİK ELLER MUTFAKTA PROJESİ İLGİ GÖRDÜ

Arsuz   A+a-

 Karahüseyinli İlkokulu öğretmenleri, öğrencilerin doğru ve sağlıklı beslenmeleri konusunda bilinçli olmalarını amaçlayan ‘Mutfakta Minik Eller’ temalı projeyi hayata geçirdiler.
 
Projenin tanıtımı için düzenlenen kermese, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Taygun Cantürk ile Zabıta Daire Başkanı Mehmet Alper Kılıçoğlu ve okul idarecileri, öğretmenler katılırken, öğrenci velileri de katkı sundular.
 
‘ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI YİYECEKLER HAZIRLAMALIYIZ’
Okul bahçesinde düzenlenen kermeste etkinliğin amacını anlatan proje danışmanları, geleneksel beslenme alışkanlığımızın tekrar çocuklara aşılanması gerektiğini ifade ederek, “Gelecekte daha sağlıklı bireylerin olabilmesi için çocuklarımıza erken yaşlarda doğru beslenme alışkanlığını kazandırmalıyız. Anne yemekleri diye tabir ettiğimiz yemeklerimizin lezzetlerini yeniden gün ışığına çıkarmamız toplumsal sağlığımız açısından son derece önemlidir. Ebeveynler beslenme konusunda bilinçli hareket ederek çocuklara örnek olmalıdır. Anne ve baba olarak çocuklarımızı mutfağa almalı ve onlarla birlikte sağlıklı yiyecekler hazırlamalıyız. Ev yemeklerinin lezzetine ve tadına varan çocuklar dışarıda yemek yeme alışkanlığından uzaklaşacaklardır” şeklinde konuştular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet