Skip Navigation Links

Osman Tufan Halkın Sorunlarını Dinledi

CHP Hatay milletvekili aday adayı Osman Tufan, Küçük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süley

Gündem   A+a-

CHP Hatay milletvekili aday adayı Osman Tufan, Küçük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Soylu ve Esnaf ve Kefalet Kooperatif’i Başkanı Ali Gün’e ziyaretlerde bulundu.
Önce Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Osman Tufan, burada esnafların sıkıntılarını, isteklerini ve beklentilerini dinledi. Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Soylu ile görüşen Tufan, taşıyıcı firmalar ve servislerin son yapılan zamlardan olumsuz etkilendiği bilgilerini edindi.
Son olarak Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ne giden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan esnaflarla bir araya geldi. Esnaflar içlerinde bulundukları güçlükleri bahsederek, KOSGEB kredilerinin yetersizliğinden yakındılar. Örgüt çalışmasına önem verdiğini tüm koşullarda gösteren Osman Tufan, bu gezilerinde yanında bulunan İl delegesi Mehmet Filitoğlu, İlçe yönetiminden Zekeriya Arık ve birçok partiliyle gezisini sürdürdü.
“Halk için halk ile el ele” sloganını hayata geçirmeye devam eden Osman Tufan, esnafları ve kahvehaneleri ziyaret ederek halkın yanında olduğunu, halkın istek ve arzularını dinlediğini bir kez daha gösterdi. Ziyaretleri esnasında dershane önünde karşılaştığı küçük öğrencilerle sohbet eden Tufan, yaptığı konuşmayla öğrencilerin ilgi odağı haline geldi. Öğrencilerin yaşamları ve öğrenim durumları hakkında bilgi alan Osman Tufan, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Her kesimden, her yaştan insanlarla birlikte olduğunu bir kez daha sergileyerek halktan biri olduğunu gösterdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet