Skip Navigation Links

HUZUR VE İSTİKRAR İÇİN PUSULAMIZ MAVİ OLSUN!

Öz Çelik İş Sendikası İskenderun Şube seçimlerinde oy kullanacak olan 125 delegenin seçimleri

HUZUR VE İSTİKRAR İÇİN PUSULAMIZ MAVİ OLSUN!

Gündem   A+a-

14 Aralık Salı günü yapılacak. Delege adayları hep bir ağızdan, “Geleceğimiz için, huzur ve istikrar için, emek için Pusulamız Mavi olsun” dediler.
Delege adayları büyük bir çoğunlukla Öz Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü işaret ederken, “Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin kucaklayıcı liderliğinde ve Genel Yönetim Kurulumuzun üstün gayretleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde, sendikamızı geleceğe taşıma ve üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma gayretiyle çalışmalarını yürüten Şube Başkanımız Mehmet Güngör’ün dün olduğu gibi yarın da yanındayız. Sendikamız Özçelik-İş’i, bugüne kadar sağlam bir iradeyle, geleceğe emin adımlarla taşıyan Mehmet Başkanımız yıkmayı bilmez. İnşa etmeyi, birleştirmeyi ve yapıcı olmayı bilir. Dün olduğu gibi yarınlara O’nun sayesinde güvenle bakacağız. Huzur ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tadını çıkaracağız. Haklarımızı kazanacağız” dediler.
Delege adayları, “Bizleri ötekileştirenlerin, bizleri mevki, makam hırsına kurban etmeye çalışanların aramızda yeri yok. Kimlerin bulanık suda balık avlamaya çalıştığını yorumlarından, paylaşımlarından görüyoruz. Onların dönemi kapandı. Geleceğimiz için, huzur ve istikrar için, emek için Pusulamız Mavi olsun. Başkanımız yine, yeniden Mehmet Güngör olsun” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet