Skip Navigation Links

Bu Kadro Çok Konuşulacak

Cengiz Gül, Ben takımıma güveniyorum ve herkes bu gençlerin başarılarından söz edecek.

Spor   A+a-

İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, altyapıdan gelen gençlerin oluşturduğu kadronun ilerleyen haftalarda çok konuşulacağını belirterek “Ben takımıma güveniyorum ve herkes bu gençlerin başarılarından söz edecek” dedi.

Türkiye Kupası maçının 1994 doğumlu futbolcularına deneyim kazandırdığını belirten Kulüp Başkanı Cengiz Gül “Bu kadro beş yılın bir emeğiyle ortaya çıktı. Takımda yer alan Halil İbrahim, Hamza, Ömer, Özgür gibi futbolcularımız Türk futbolunda adından söz ettirecek yeteneğe sahipler. Bu takım çok genç bir takım. 3. ligi görmeden 2. ligde oynatmak hem risk hem de büyük bir cesarettir” dedi.

Başkan Cengiz, birkaç hafta sonra takımın başarılara imza atacak havayı yakalayacağını ifade ederek şöyle konuştu:

“Takımın iskeletini bu bölgenin futbolcularından kurduk. Bu gençleri izlerken büyük zevk alıyorum. 10 yılın takımını kurduk diyebilirim. Lige de iyi başladık. Bir beraberlik ve bir galibiyet bu gençlere cesaret getirdi.”

Ofspor maçının kendileri açısından önemli bir karşılaşma olduğuna dikkat çeken Gül “Türkiye kupası gençlerimiz için bir deneyim oldu. Maçı kasetten izledim ve çok üstün oynadığımız maçta elendik. Bizim için önemli değil. Önemli olan gençlerin ortaya koyduğu oyundur ve oyun beni memnun etti. Şimdi ise aynı takımla bu kez ligde karşılaşacağız. Bu maçı kazanmamız durumda gençlerin kendilerine olan güveni daha da artacaktır” diye konuştu.

Cengiz Gül, oluşturdukları teknik kadronun da yeni yğıldızları yetiştirmeye azami gayret sarfettiğine işaret ederek şunları dedi:

“Altyapıda görevli teknik kodrumuz da bu konuda çok çalışıyor. Sonuçta da bu hafta oynanan U17 liginde takımımız, G. Antepspor’u yenerek kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Altyapıdan yeni futbolcu gelmeye devam ediyor.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet